AcroYoga

AcroYoga je prax, kde spojením sily a jemnosti odomknete svoj potenciál.

AcroYogová prax spája tri prastaré línie. Yogu, ktorá jej dáva múdrosť a duchovný základ. Akrobaciu, cez ktorú nájdete v sebe silu, schopnosť riskovať a dosiahnuť zručnosti, o ktorých sme si mysleli, že sú nemožné. Ďalšou líniou AcroYogy sú Healing Arts. Tie podporujú ozdravovanie, relaxáciu a odovzdanosť, láskyplné dotyky, ktoré učia ako dávať a prijímať.

Na hodinách AcroYogy sa naučíte techniky na ovládanie jednotlivých častí nášho tela tak, aby ste ho vedeli zjednotiť. Následne všetko čo sa naučíte na zemi, budete vedieť aplikovať pri akrobatických kreáciách. Sústredíme sa na to, aby sme pracovali s pocitom bezpečia, ktorý okrem role Basera (ten, ktorý je dole) a Flyera (ten, ktorý je hore) zabezpečuje rola Spottera (ten, ktorý je pri nich a má dohľad nad a bezpečnosťou a správnosťou cvičenia). Práve to nám dovoľuje naučiť sa viac pochopiť správnosť a princípy.

AcroYoga spája ľudí. Cez hravosť objavíme radosť zo spojenia, oslávime svoje malé víťaztvá a odhalíme naše slabé miesta, na ktorých budeme uvedomele pracovať a práve tie sa tréningom stanú piliermi našej praxe a pochopením ako pracovať s vlastnou osobnosťou. Pomocou AcroYogy sa tiež naučíte komunikovať zrozumiteľne, pozitívne a citlivo počúvať, ale predovšetkým sa dobre zabavíte.

Na hodiny AcroYogy nemusíte prísť s partnerom, bude Vám stačiť pohodlné oblečenie, chuť objavovať, spolupracovať, stretnúť nových ľudí a pracovať na sebe.